Mitä uutta pahtarovaan kuuluu?


31.1.2018 Heippatirallaa!
22.10.2011 Revontulia ja muita terveisiä!
24.7.2011 Surullista...

tiistai 7. huhtikuuta 2009

Mökki on perillä!

Nyt on vaikea sanoa kumpi on enemmän innoissaan tänään, minä vai Peikkoneiti! Uusi mökki saapui postitse from The American Peikkohousetehdas, ja tältä se nyt toistaiseksi näyttää:

Viikon päästä pidän loput talvilomastani, jota on vielä kaksi viikkoa jäljellä. Ajattelin pakata talon, työkalut ja muut tarpeelliset volkkariin, ja hurauttaa kämpälle. Siellä on hyvä kaikessa rauhassa hioa seinänkappaleita ja liimailla mökkiä kasaan.

Koiran jätän kotiin Miehenpuolen seuraksi, sillä eläimellä on tapana osallistua kaikkeen, mitä me teemme työntämällä märkä kuononsa suoraan siihen "tekemiseen". Kun pakkaan reppua, siellä on kohta puoli koiraa pää edellä tarkistamassa repun sisältöä. Kun avaan kaapin oven, koira on sielläkin ensimmäisenä tutkimassa hyllyjä. Kun laitan kengät jalkaan, täytyy ensin yrittää ohittaa karvainen pitkä nenä, joka työntyy kenkään sisään. Eläin todellakin haluaa tietää kaikesta kaiken ja osallistua ihan kaikkeen, mikä on välillä hieman rasittavaa. Mökin rakennus tuskin sujuu koiran avustuksella yhtään nopeammin!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...