Mitä uutta pahtarovaan kuuluu?


31.1.2018 Heippatirallaa!
22.10.2011 Revontulia ja muita terveisiä!
24.7.2011 Surullista...

keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Mikä tauko?

Ihan kuin joku olisi puhunut täällä ääneen jostain tauosta? Oliko se peräti niinkin vasta, kuin eilen? Ja kukahan se aikaisemmin sanoi, ettei Peikko-täti välitä romanttisemmasta sisustustyylistä? En sunkhan kuiten ollu mie itte?

Siinä meni hyvä tauko ihan poskelleen heti alkuunsa. Tämä oli liimatuubi näpeissä samantien, kun pääsi töistä kotiin. Nyt piti aivan välttämättä väkertää Tädille jonkunsortin ilmoitustaulu, johon hän saisi laittaa kaikki saamansa hienot postikortit (joita printtasin netistä eilen illalla).

Tuommoinen siitä tuli, nauhat on pikkuisen vinossa ja yhdestä nurkasta menivät väärässä järjestyksessä lomittain. Mutta Peikko-täti tykkäsi kovasti ja latoi tekeleeseen heti muutamia postikortteja siitä hienommasta päästä.

Ja NYT pitää oikeasti pitää taukoa tässä räpläämisessä. Pidän kyllä, ihan varmasti pidän. Se on ihan helppoa. On se. Sole poka mikhän. Sen kun vaan pysyy poissa askartelunurkkauksesta, niin yksinkertaista se on. Pitää muistaa sanoa Ukolle, että rakentaa jonkun barrikadin ja panssariesteen Peikkotalon eteen. Piikkilankaa kanssa ja pari isoa kaljua nahkaliivityyppiä vahtiin. Kyllä se siitä.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...