Mitä uutta pahtarovaan kuuluu?


31.1.2018 Heippatirallaa!
22.10.2011 Revontulia ja muita terveisiä!
24.7.2011 Surullista...

tiistai 9. maaliskuuta 2010

Nyt tauko tai menee yli!

Alkoi tässä yhtenä iltana ahdistaa, ettei yläkerrassa ollut väliseinää. No, nyt on. Liimata lätkäisin sillä kuuluisalla kuumaliimalla tuommoisen bambutabletin tai sushinrullausvärkin toisesta päästään yläkerran seinään kiinni. En itse asiassa tiedä, mistä tuo on meille edes joutunut, mutta se toimii säädyllisenä serminä vallan särmikkäästi.

Seinän voi Peikko-täti rullata syrjään, jos tarvitsee lisää tilaa. Ja taas suojaksi, jotta saa nukkumarauhan. Kerrottakoon, että tässä vaiheessa se tuo Ukkokulta tuli katsomaan avokin tuhrailuja ja totesi: varo, ettei sulla mene "yli" tuo sisustaminen. Keittiökin on jo ihan täynnä tavaraa!

Alan kyllä pikkuhiljaa itsekin kallistua samalle kannalle. Se kuumaliimahan kyllä lähtee seinästä jo rutiinilla, jos tuo rullasermi alkaa häiritä. Mutta Pahtarovan Mörskä & Murjun innovatiivinen sisustussuunnittelija, Marko Koppis, on itse ihan tyytyväinen suunnittelemaansa moderniin ja funktionaaliseen makuuhuone-eleganssiin. Hän käväisi hipihiljaa asentamassa sen paikoilleen yllätyslahjaksi Tädille.

Jahas, nyt pois toisten petikamareista ja alakerran postikonttoriin. Täällä alkaa tulla sama raja vastaan kuin yläkerrassa ja keittiössä. Jossain vaiheessa vain pitää käsittää lopettaa. Tein tänne vielä postin asiakkaita varten pari tarpeellista juttua. Se Metsänwartiaosasto on vielä viime viilausta vailla, mutta sitten täytyy kai myöntyä siihen, että remontti alkaa olla valmis. Nyyh, en millään malttaisi lopettaa...

Seinälle tein lokerikon pakettikorteille ja laitoin muutamia kyniä purkkeihin hyllylle. Kirjoitusalustan alla roikkuu kaksi pakkauspaperirullaa ja kirstussa on isoja kuoria maksikirjeitä varten.

Ja ihme: ne liimanjärsimisjäljet nurkasta kaapin päältä ja kellon ympäriltä himmenivät, kun sutaisin päälle vähän vesiväriä.

Peikko-täti ja Nallukka vain nukkuivat edelleen kaikessa rauhassa. Kunpa Täti herättyään huomaisi uuden väliseinä-oviyhdistelmän, eikä kävelisi siihen pahki.

Nyt tulee väkisinkin pieni tauko Pahtarovan remonttiurakointiin. Ison mittakaavan elämässä alkaa parin viikon tiukempi työrupeama, joten voi olla etten pahemmin edes ehdi tänne sisustusta täydentelemään. Ellen sitten yön pitkinä pimeinä tunteina värkkää vielä vähän jotain tuohon ja ihan pikkuisen vain lisää tuonne ja...

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...