Mitä uutta pahtarovaan kuuluu?


31.1.2018 Heippatirallaa!
22.10.2011 Revontulia ja muita terveisiä!
24.7.2011 Surullista...

maanantai 18. tammikuuta 2010

Mauri puurtaa tatissa

Mauri Muurahainen on laittanut hihat heilumaan, ja kun lisänä on muutama ahkera rakennusötökkä Pahtarovan Mörskä & Murjusta, niin alakerran alimmainen kerros onkin jo kalustamista vaille valmis.

Vanhempien makuuhuoneessa on hurmaava vanhanaikainen tapetti, jonka rauhoittava vihreä yhdistettynä ripaukseen kirpakkaa punaista takaa niin rauhalliset unet kuin vauhdikkaan herätyksenkin. (Sanoi Mörskä & Murjun innovatiivinen sisustussuunnittelija Marko Koppis. Kuvaaja ei malttanut odottaa liiman kuivumista, toivottavasti nuo tikkaitten valkoiset klumpit tuosta haalenevat.)

Porraskäytävään Marko valitsi reipasta punapilkullista PolkaDot -tapettia talon omasta mallistosta.

Eteisestä päästään suoraan takana näkyvään ruokasaliin, jonka seiniä koristaa juhlava siniharmaa tapetti, niinikään omaa mallistoa. Kuosin on suunnitellut taiteilija Risto-Matti Rapina.

Joissain kohdissa jouduttiin keksimään erikoisia rakenneratkaisuja. Tästä makuuhuoneesta kuljetaan viereiseen pienen katto- eli lattialuukun kautta. Riippuu siis siitä kummasta huoneesta asiaa tarkastellaan.

Lento-rouva käy joka päivä työmaalla tuomassa rakentajille juotavaa ja pientä purtavaa. Siellä hän käy ajoittain kiivaitakin keskusteluja Markon kanssa, jonka innovatiivisuus lyö välillä rouvaa ns. yli hilseen. Lopulta Marko joutuu tuntosarviaan kiristellen luopumaan kaikkein loisteliaimmista (lue: kalleimmista) ehdotelmistaan.

Tattitaloon ei siis näillä näkymin ole Markon suureksi harmistukseksi tulossa lasiseinäistä hissiä, kyllästetyillä auringonkukan terälehdillä päällystettyjä kylpyhuoneen lattioita eikä yhtään oranssinviolettia seinää.

Tällä vauhdilla Muurahaiset pääsevät ennen juhannusta (mutta minä vuonna?) uuteen kotiinsa. Enää viisi vessaa, kaksi kylpyhuonetta, neljä olohuonetta, viisi porrashuonetta, 17 makuuhuonetta ja yksi parveke jäljellä. Ja niihin kalusteet. Hieno homma!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...