Mitä uutta pahtarovaan kuuluu?


31.1.2018 Heippatirallaa!
22.10.2011 Revontulia ja muita terveisiä!
24.7.2011 Surullista...

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Shoppailukohtaus ja sen seuraukset

Ukkokulta pääsi muutaman kuukauden tauon jälkeen taas töihin, ja lupasi maksaa vuokran ensimmäisestä palkastaan. Minulla olisi siis koko vuokran suuruinen summa ylimääräistä rahaa! Siitä hullantuneena tilailin helmiä, korunosia ja muuta tarpeellista Helmikuumeen, Donnon, Korutaivaan ja Jujukerhon nettikaupoista.

Kohta alkoikin paketteja ilmestyä postilaatikkoon. Englannista tilaamani erikoiskirjontakoukku tuli jopa nopeammin perille kuin Suomen tilaukset!


Karvainen assistenttini, sekarotuinen Hurri-koira (joka on saanut nimensä siitä, että hän on ollut pennusta saakka kova "hurisemaan"), tarkasti jälleen tapansa mukaan kaikki paketit. 


Ensin noin päin...


...ja sitten näin päin.


Mitä, oletko nyt ihan varma, että nämä on tarkistettu kunnolla? Entä jos minä vielä vähän haistelisin?


Ai jaa, että tämä riittää? Enkö vielä saisi vähän haistaa vaikka vain tuosta toisesta reunasta? Kiltti kiltti kiltti? No, ei sitten.


Muutama päivä myöhemmin tuli Donnosta kolme lokerikkoa (ja tietysti lisää helmiä), ja niin istuin yhden illan innoissani täyttämässä niitä. Lajittelin lasihelmet tuonne ja keramiikkahelmet tähän, korunosat tuohon ja...


Jujukerhosta sain kaksi "nyörinukkea". Toisen tilasin varmuuden vuoksi varastoon, sillä uutta voi sitten joskus olla vaikea löytää särkyneen tilalle.

Niin, ja pitihän se tämäkin epäilyttävä lähetys tarkastaa huolellisesti. Nyt kaikissa pakkauksissa on hieman koiran räkää ja nenänjälkiä...


Koko vuokrasummaa en sentään tuhlannut helmikauppoihin. Seuraavana hankintalistalla on kaksi Ikean laatikostoa askartelunurkkaukseen, ja sen jälkeen alan taas elää säästäväisemmin.

***********
My Dearest One has gone to work again after a few months break, and promised to pay our rent from his first salary. Suddenly I had some "extra money" which I could spend! So I ordered beads and other small things from various web boutiques. As usual, my hairy assistant Hurri the dog, checked and double-checked these suspicious mailings very carefully.

I didn't buy beads with the whole amount of money, though. I have two sets of Ikea drawers on my shopping list. They are going to be in my little workshop in the back corner of our living room. After that I will stop shopping -  for a while anyways ;)

7 kommenttia:

by Sonya kirjoitti...

Very good shopping!Your assistant is very professionally!
Love and Blessing
Sonya

Kikka kirjoitti...

Apulainen on kyllä ihan ammattilaistasoa!

Aivan huikeita aarteita! ;)

Peikko kirjoitti...

Kaikissa noissa helmikaupoissa oli löytökorissa tai alelaatikossa kaikkea ihanaa paljon normaalia halvemmalla. Ja nyt ne "ihanat" ovat täällä meillä ;)

Assistentti tykkää, kun tulee paketteja haisteltavaksi!

Ascension kirjoitti...

Unas compras maravillosa y si te pones a pensar tal como lo explicas casi gratis jejejeje
Me encanta tu asistente Hurri, podria ser un perro de la brigada antiterrorista jejeje.
besitos ascension

Peikko kirjoitti...

Yes, I think Hurri has been a customs officer dog in her previous life :D

Jollie kirjoitti...

That is so nice for you that you had some extra money to spend :)

What a gorgeous dog!! Looks like a wolf ;)

Hugs, Jollie

Peikko kirjoitti...

Hurri says "thank you, Jollie"! She is a mixture of reindeer herding dog and Norvegian elkhound. Very stubborn but smart little two year old! And she just HAS TO sniff everything that she thinks is interesting :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...