Mitä uutta pahtarovaan kuuluu?


31.1.2018 Heippatirallaa!
22.10.2011 Revontulia ja muita terveisiä!
24.7.2011 Surullista...

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Peikko katoilee oudosti lukijalistoilta

Törmäsin outoon ongelmaan, kun ilmoittauduin mukaan erääseen arvontaan blogissa, jonka lukijaksi olen ilmoittautunut aikoja sitten. Peikko olikin kokonaan kadonnut lukijalistalta!

Ilmoittauduin uudelleen blogin lukijaksi, jotta osallistumiseni arvontaan olisi täysin virallista. Sen jälkeen lähdin kierrokselle blogimaailmaan tarkistaakseni olinko kadonnut muittenkin listoilta. En ole vielä ehtinyt tarkistaa kaikkia, mutta näyttää siltä, että muutamilta listoilta olen haihtunut olemattomiin.

Tähän on virallisen selityksen mukaan (kysyin apuja Bloggerin Help Forumista) kaksi mahdollisuutta: joko blogin omistaja on huitaissut Peikon roskikseen tai että itse olen lakannut seuraamasta kyseistä blogia. Ensimmäisestä en mene takuuseen, voihan tietysti Peikon naamaan kyllästyä ;) Jälkimmäisestä voin olla täysin varma: en ole itse lakannut seuraamasta kenenkään blogia.

No, mitä siis tällä vuodatuksella haluan sanoa? Tässä on syy siihen, jos jostain syystä olen ilmoittautunut samaan blogiin lukijaksi kahdesti. Ja jos oletkin poistanut minut lukijalistaltasi ja sinnikäästi ilmoittaudun sinne uudestaan, sinun ei auta muu kuin poistaa minut uudelleen. Ehkä jossain viidennen kerran vaiheilla alan ymmärtää vinkin ;)

Bloggerissa on ilmennyt kaikenlaista pientä bugia viime aikoina. Itse asiassa täällä on ollut isompiakin ongelmia (lähinnä html-muokkausta koskevia) viimeisen viikon sisällä, mutta suurimmat on jo korjattu. Ehkä tämä katoavan Peikon mysteeri on vain yksi niistä. Olen kirjoitellut tästä foorumissa ja voin vain toivoa, että joku tietää mistä on kyse,

I noticed that Peikko had disappeared from some bloggers follower-lists. If you have deleted me yourself and I just keep popping up, you can delete me again. Maybe after five times of doing so I get the hint ;)

But seriously, if it looks like I have joined some blogs twice it's only because of this. I haven't deliberately abandoned any of you!

******************
Myöhempi lisäys:

Kas vain, pelkkä asiasta kirjoittaminen Help Forumiin taisi auttaa. Olen nyt käynyt läpi kaikki blogit, joihin olin liittynyt. Ei niitä ollutkaan kuin n. 100. Minun piti palauttaa itseni enää kahteen blogiin, joten näkymättömyysongelma on ratkennut!

Ok, the bug seems to be fixed now! I only found myself missing from two blogs which I have joined again. I guess this is just one of those mysterious things that happen in the Virtual Universe ;)

3 kommenttia:

BiWuBär kirjoitti...

What a mess... that's the dark side of technical progress... ;O) My follower-tool is very generous with me, it shows three more readers than I actually have! LOL

Have a great week
Birgit

Kikka kirjoitti...

Hei...
Kaikenlaista kummaa sinullakin näyttää olevan vitsauksena.
Minullakin on.
Yritin kirjautua yhteen blogiin seuraajaksi, niin se väitti minun olevan siellä jo tunnuksillani...vaikka EN OLLUT! Siis miten SE on mahdollista!
Onko joku imuroinut sähköposti yms tunnukseni::? ikävää, kovin ikävää jos niin on...

Peikko kirjoitti...

BiWuBär: You may have three readers who are not following you publicly? You can see that they're there but you don't know who they are. Spooky, isn't it :o

Kikka: No tuopa oli outoa! Ja olet ihan varma, ettet ole joskus hamassa menneisyydessä kirjautunut lukijaksi ja unohtanut sen? Bloggerilla on kyllä ollut jo pitemmän aikaa työn alla kaikenlaiset kummat ongelmat juuri näitten lukijoitten näkymisen ja puuttumisen kanssa. Ehkä tuosta kuitenkin pitäisi nakata heille kysymys?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...