Mitä uutta pahtarovaan kuuluu?


31.1.2018 Heippatirallaa!
22.10.2011 Revontulia ja muita terveisiä!
24.7.2011 Surullista...

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Terveisiä Pahtarovasta!

Pahtarovan postineiti, Peikko-täti, pyysi minua lähettämään teille oikein muhevat ja letkeät terveiset. En oikein tarkalleen tiedä, mitä hän sillä tarkoitti, mutta nyt olen ne kuitenkin välittänyt.

Samalla toivotan omasta puolestanikin kaikille uusille ja vanhoille lukijoille hyvää alkanutta vuotta!

Täti ottaa edelleen rennosti. Joulukoristeet hän on jo ottanut pois, vaikka Nuutinpäivä taitaakin olla vasta huomenna. Postikonttori on ollut avoinna lähinnä tarvittaessa, sillä Pahtarovassa on kovin hiljaista tähän aikaan vuodesta.

Marianne-karamellit ovat melkein lopussa, ja kaikki muutkin jouluherkut syöty. Kohta aurinko taas nousee Pahtarovan horisontin yläpuolelle kaamoksen päättymisen merkiksi. Silloin alkaa metsän väki piristyä ja lähteä liikkeelle koloistaan.

Tämä lyhyt hiljainen kylmä kausi onkin syytä käyttää hyvin hyödyksi. On mukavaa maata lämpimän viltin alla ja kerätä voimia kevään kiireitä varten!

Auntie Troll sends her regards to all of our friends, old and new! I too wish everyone a happy new year filled with inspiration, new ideas, love and happiness. See you soon!

3 kommenttia:

Kikka kirjoitti...

Pahtarovassa näyttää kyllä mukavan leppoiselta ja rennolta!
Joulukoristeet on Vanhassa Vesilaitoksessakin lajiteltu laatikoihin ja laitettu odottamaan ensi joulua, eihän niitä vielä ennätetty käyttääkään... ;) saatiin vain kaikenlaista mukavaa

anja kirjoitti...

Ihanan laiskaa menoa Pahtarovassa. Kukapa tuollaisesta nyt ei nauttisi, jos voisi osallistua samaan, kun lukeminenkin sai jo niin hyvälle tuulelle :D
Terveisiä Pahtarovaan Kuuralehdosta, jossa ei osata ottaa yhtä rennosti

Ascension kirjoitti...

Se ve muy feliz y calentito y ademas comiendo esos dulces!!!!
Me encanta ese rinconcito.
Feliz fin de semana
besitos ascension

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...