Mitä uutta pahtarovaan kuuluu?


31.1.2018 Heippatirallaa!
22.10.2011 Revontulia ja muita terveisiä!
24.7.2011 Surullista...

torstai 20. tammikuuta 2011

Mitä tekee kaksi blondia Pahtarovassa?

Löysin nettihuutokaupasta (Huutonetistä) nämä kaksi hemaisevaa blondia, ja he saapuivat postissa jo ennen uutta vuotta. En vain ole saanut heitä esitellyksi täällä aiemmin.


Mutta mitä tekemistä kahdella Bratzilla on Pahtarovassa? Heitä tarvitaan yhdessä isommassa sivuprojektissa. Voi kyllä olla, että neitokaiset ovat hieman liian suuria siihen tarkoitukseen, johon heidät hommasin.

Näille pitäisi ensiksi tehdä jonkinlainen makeover, ja muovata heidät yhdeksi ja samaksi henkilöksi. Tuloksena pitäisi olla keiju au naturelle ja sama keiju juhlameikissä. Ja tarinakin on jo takaraivossa muhimassa.

Tarinaan liittyy myös olennaisesti kunnanjohtaja Alpi Närvänä, joka pitäisi siis myös muotoilla jostain. Meikäläisen työtahdin tuntien tässä voi kuitenkin taas hieman vierähtää...

3 kommenttia:

Ascension kirjoitti...

Vas a convertir a esas dos muñequitas en hadas?
Estoy deseando ver el resultado.
besitos ascension

Peikko kirjoitti...

Yes, they are going to be A fairy! I need pictures with a fairy with and without makeup. So I am going to use these two as one fairy. But this can take some time, I always start too many projects at the same time!

WeeLittleWest / Kathy Olaf-Obrenski kirjoitti...

Your miniatures are so great I have become one of your followers. I also make miniatures. Please visit my blog. http://weelittlewest.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...