Mitä uutta pahtarovaan kuuluu?


31.1.2018 Heippatirallaa!
22.10.2011 Revontulia ja muita terveisiä!
24.7.2011 Surullista...

lauantai 22. lokakuuta 2011

Kiirettä Kaupantätinä

Elämä 1:1-maailmassa vie nykyisin kaiken ajan, mutta tosi hauskaa on silti ollut. Kaupan pitämisessä on kovasti opettelemista, ja siinä ohessa pitäisi vielä suorittaa yrittäjän ammattitutkintoon tähtäävät opiskelut. Niin, ja se itse tutkinto tietysti myös.

Yksi "minityö" odottaa kärsivällisesti pahvilaatikossa. Matkalaukkukirjasto ei lähtenyt oikein muotoutumaan, koska alkuperäinen laukku oli niin surkeassa kunnossa. Sain uuden laukun jokin aika sitten postissa, ja siitä kyllä syntyy vaikka mitä - kun vain saisi aloitetuksi.

Tulin nyt käväisemään täällä Pahtarovassa pitkästä aikaa. Huomasin kävijälaskurista, että täällä on käynyt hurjasti väkeä sitten viime kerran! Mukavaa, jos Pahtarovan peikkotarinat kiinnostavat muitakin kuin minua ;)

Peikko-täti asuu taloineen edelleen luontokeskuksen Yrjö Kokko -kirjastossa. Voi mennä vielä aikaa ennen kuin saan haetuksi hänet kotiin. Kaupan nettisivujen ja blogin päivittäminen vie loputkin vapaat hetket  elämästä, varsinkin nyt joulun lähestyessä.

Terveiset kuitenkin kaikille Pahtarovassa piipahtaville! Toivottavasti täälläkin tapahtuu pian jotain kertomisen arvoista. Aiheita on ainakin kertynyt varastoon, ja sormia syyhyttäisi jo päästä kirjoittamaan niistä ja tekemään tarinoille "kulissit".

Joulua odotellen.

1 kommentti:

Anja kirjoitti...

Heipä vaan Peikkoseni ja hyvää uutta vuotta sinne Pahtarovaan. Kaipa se vuosi on sielläkin vaihtunut, vaikkei kiireiltä ehkä peikot ole sitä huomanneetkaan. Kaamoksen päätyttyä varmaankin tajuavat kevään olevan lähestymässä ja laittelevat viestejä Pahtarovan vieraille, jotta tiedetään Pahtarovan väenkin olevan hengissä!
Viestiä raapusteli Kuuralehdon ja Leijonaritarien linnan väen puolesta Anja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...