Mitä uutta pahtarovaan kuuluu?


31.1.2018 Heippatirallaa!
22.10.2011 Revontulia ja muita terveisiä!
24.7.2011 Surullista...

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Keskikesän tervehdys!

 
Kiitokset kaikille onnitteluista! Ensimmäiset kaksi viikkoa omassa kaupassa "ihan itte" ovat takana. Tänään tulin ensimmäisen kerran kotiin jo kuudelta, kun yleensä olen istunut kaupan takahuoneessa vielä iltakymmeneltä. Kassa täsmäsi ja tilaukset oli tehty. Tuntui omituiselta, ihan kuin jotain olisi jäänyt tekemättä ;)

Pahtarovaan on ollut kova ikävä, varsinkin tänään, kun posti toi Peikkoneidin tulevaan taloon aivan järkyttävän hienon hellan! Ukkokulta surffaili Ruotsin Traderassa ja löysi sieltä tällaisen:

Tämä pinkki ihanuus on liian suuri 1:12-taloon mutta Peikkoneidin noin suurinpiirtein 1:8-mittakaavaan se sopii mainiosti. Neidin ja hänen kotinsa tyyli alkaa hahmottua, ja olisi kyllä jo mahdoton hinku päästä taloa rakentamaan.

Siinä missä Peikko-täti on erähenkinen metsämökin asukas, on Neiti hipahtava maailmanmatkaaja. Siis retroa kuosia ja värejä pitää talosta löytyä. Ja niitä hauskoja nauhoja, joita aiemmin tilasin Saksasta.

Mutta nyt oma peti kutsuu, huomenna on taas uusi päivä kaupalla.

3 kommenttia:

Kikka kirjoitti...

Hella on kuin Karkki-UNELMA! Että osaa ollakin !
Voin nähdä jo kuinka Peikko-täti leipoo jotain ihan omia kakku- ja herkkuihanuuksiaan tuossa uunissa, viekoitteleva tuoksu leviää koko Pahtarovaan ja kuinkas sitten käykään...? :)

Mare kirjoitti...

Mukava kuulla kuulumisia! Pitkät päivät taitaa yrittäjällä olla ainakin alkuun.

Kertakaikkisen mainio hella on läytynyt. Kaikkea hauskaa ne ukkokullat löytävätkin.

Lotte kirjoitti...

Aika herkun uunin on peikkoneiti saamassa huusholliinsa! ;) Kelpää piiraita pyöritellä...

Tsemppiä yrittäjän kuvioihin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...